Само в 7DniFutbol.bg

Гочето чака нов в Етър да се оправи от катастрофа

7 Dni Futbol15.01.201530

Етър ще се раздели с халфа Стамен Ангелов, съобщи президентът на клуба Александър Нанков. Полузащитникът се присъедини към wиолетовите през есенния полусезон, но със сигурност няма да бъде част от него през пролетния, пише sport-vt.com.

Не е ясно още бъдещето на Радослав Анев, който също подсили болярите в средата на есента. На този етап той обмисля предложения от чужбина, уточни Александър Нанков. Вече си тръгнаха защитникът Тихомир Тодоров и халфът Николай Петров.

Според него по селекцията се работи, макар че е рано да се обявяват контректни имена освен досега известните. Както вече писахме, четири са засега новите попълнения във великотърновския тим. Това са защитниците Милчо Макенджиев, Тодор Стоев и Емил Копаранов и нападателят Тихомир Кънев. В „Етър“ със сигурност остават опитните нападатели Тодор Колев и Иван Петков, така че според Александър Нанков причини за притеснение няма.

Новият старши треньор Георги Василев заяви, че е наясно с качествата на някои от наличните играчи. „Познавам възможностите на Милчо Макенджиев, който е играл при мен в „Несебър“, с Тодор Колев сме работили заедно една година в „Левски“. Добре познавам Емил Копаранов, чудесно ще е, ако се е възстановил след катастрофата, имам наблюдения и върху Тихомир Кънев и Димитър Байдаков“, заяви Георги Василев.

„Водим разговори с още няколко футболисти, така че новини ще има. За нивото, в което се състезаваме, разполагаме с достатъчно играчи“, поясни президентът на клуба Александър Нанков. Спортно-техническият щаб работи и по уговарянето на контролните срещи. На 6 март етърци играят срещу бившия отбор на Георги Василев „Несебър“, със сигурност сред съперниците ще бъдат и младежките отбори до 21 години на „Лудогорец“ и „Литекс“, преговаря се и с няколко отбора от „Б“ група.

Официално „Етър“ започва подготовка на 26 януари, но от вчера неофициално тренировките започнаха, като футболистите, които са си във Велико Търново, вече поддържат форма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ