Само в 7DniFutbol.bg

“Порт Бургас” взе Черноморец!

7 Dni Futbol15.01.2015100

“Пристанище Бургас” е новият спонсор на Черноморец. Надписът ще стои на екипите на акулите през пролетния дял от първенството в Б група, обявиха от клуба.

От порта подпомогнаха акулите и през първия дял от шампионата, като сега партньорството се задълбочаба и става доста по-сериозно и вече официално. Предстои двете страни да уточнят къде ще бъде поставено логото и името на пристанището – дали на гърдите или на гърба на фланелките, под номерата на играчите. В същото време управителят на клуба Пламен Киряков е в преговори с още две фирми от София, които ще се включат в издръжката на Черноморец като партньори. За едната се знае само, че е транспортно-логистична. Параметрите на договорите между бургазлии и новите спонсори ще бъдат оповестени през февруари, когато ще започне и партньорството.

В същото Време четирима нови играчи пристигнаха вчера на “Лазур”. Трима от тях са от В група, а четвъртият е юношески национал. Това е защитникът Мартин Здравчев, който е продукт на школата на Литекс, а за последно е играл във Втория отбор на Ботев Пловдив. Четиримата нови ще бъдат тествани в контролата със Созопол (в събота от 13:30 ч.), а днес към отбора може да се присъедини и още един футболист, опция за атаката.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ