Само в 7DniFutbol.bg

Фенчета на Левски пребиха до безсъзнание ученик, мислели го от ЦСКА

7 Dni Futbol15.01.201592

Пореден сблъсък между футболни агитки – на Левски и ЦСКА. Този път под ударите попадна и деветокласник от столичното 23-о училище и то по погрешка, съобщава Нова Телевизия.
Грешка, вследствие, на която, момчето е с черепно – мозъчна травма. Непълнолетните нападатели дадоха обяснения в полицията, след което бяха освободени. Деветокласникът от столичното 23-о училище, бит с палка до безсъзнание, всъщност е бит по погрешка. Нападателите – трима непълнолетни фенове на Левски, трябвало да сплашат по-голям ученик от същото училище – единадесетокласник, привърженик на ЦСКА. Причината – досаждал на тяхна приятелка и тя им се оплакала.
И така на 14 януари по обяд станала грешката. Малко по-рано вторият баща на момчето обясни, че враждата между учениците – фенове на Левски и ЦСКА била стара и че пребитият деветокласник се е озовал на неподходящото място в неподходящото време.

,

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ