Само в 7DniFutbol.bg

Ето за какво Лупи изхарчи парите от Мерсин

7 Dni Futbol14.01.201560

Радостна вест споходи играчите на ЦСКА на лагера в Турция. Ръководството им преведе по картите заплатите за ноември и декември. Парите дойдоха от Мерсин, който преведе след куп перипетии 630 000 евро. Настроението на лагера в Сиде е отлично. Добрите вести за парите допълнително надъхаха футболистите, които тренират всеки ден двуразово, пише “Меридиан Мач”.

Шефовете на „армейците” бяха под стрес, че може някоя от звездите да избяга, и затова оързаха да се разплатят. При чужденците ситуацията бе по-деликатна, но и те можеха да последват Антон Карачанаков само за забавянето на една заплата. Въпреки непрекъснатите трудностите пред Александър Томов и помощниците му отборът прояви разбиране. Нито един футболист не избяга и въпреки редицата недоброжелатели ЦСКА отново оцеля.

С част от парите се очаква да бъде платен и лагерът в Турция, за да не се стига до нова неприятна ситуация. Средствата ще бъдат отделени и за редица текущи задължения и дългове. Най-разочаровани от всички са служителите от администрацията и ДЮШ. Те вече няколко месеца са без заплати, а оправданието бе Мерсин. Сега, когато турците платиха всичко, е редно и хората, даващо мило и драго за ЦСКА, да бъдат поне частично зарадвани.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ