Само в 7DniFutbol.bg

Задава се война Петев срещу Лудогорец

7 Dni Futbol14.01.201570

Спортно-техническото ръководство на Лудогорец не е много доволно от идеята на Ивайло Петев националният отбор да играе контрола по време на зимната пауза. Нещо повече, то вижда в намеренията на Петев и начин да се разбие подготовката на отбора.

Новият селекционер обмисля вариант със зимна контрола, за да може да опознае отбора преди европейската квалификация срещу Италия на 28 март. БФС също работи по случая, като търси евентуален противник. Ако има такъв двубой, той би трябвало да е около 15-20 февруари. Точно тогава обаче Лудогорец има мачове с Берое за Купата на България, отложени от миналата година. Едва ли Георги Дерменджиев е очарован от идеята шест-седем футболисти от отбора му да бъдат привикани от Ивайло Петев. От много години насам няма официална дата за контроли от ФИФА през 2015 година, така че клубовете не са задължени да пускат играчите си. Ако ги задържат, тогава се губи смисълът от контрола.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ