Само в 7DniFutbol.bg

Локо Пд опря до Ивайло Дражев, Зума на крака при него

7 Dni Futbol14.01.201580

В „Локомотив” (Пд) правят всичко по силите си да осигурят благонадежден собственик или поне спонсор, който да донесе розово бъдеще за клуба. В опита си да намерят нов благодетел от Лаута са осъществили контакт и с една от най-колоритните личности в историята на българския футбол – бившия шеф на „Черноморец” (Бс) Ивайло Дражев, твърди „7 дни спорт”.
Бургаският бизнесмен бе осъден на 7 години затвор през пролетта на 2011-а. Присъдата му бе наложена заради причинените от него убийства в две катастрофи от 1997 и 1998 година. Дражев вече изкара три години в затворническо общежитие на по-лек режим, което се намира край квартал „Ветрен”. Сега е под домашен арест. Хора на „Локомотив” са се срещнали с бизнесмена в Бургас в първите дни на новата 2015-а. С него са разговаряли почетният президент на клуба Христо Бонев и Атанас Узунов.
Преговорите с Дражев са за ангажирането му като посредник за намирането на крупен бизнесмен, който да осигури светлото бъдеще на „Локомотив” (Пд). Не е тайна, че Ивайло Дражев поддържа отлични взаимоотношения с наш хазартен бос. По непотвърдена информация именно опитът за привличане на бизнесмена като спонсор или собственик е желанието на настоящото ръководство на пловдивчани. Засега не е ясно дали тази идея ще се осъществи и доколко Дражев ще успее да помогне за осъществяването й.
“7 дни спорт” разбра още, че заплатите за октомври и минималната част от парите за ноември, които от Лаута платиха на футболистите, са осигурени след връзката с Ивайло Дражев. Засега остава в тайна кой точно е спонсорирал клуба с парите за възнагражденията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *