Само в 7DniFutbol.bg

Нов удар по ЦСКА в УЕФА, сега от авер на Ицо

7 Dni Futbol14.01.201530

Поредно дело тръгва срещу ЦСКА. И отново главни виновници за това са шефовете на клуба Александър Томов и Александър Тодоров. Шефът на „Чавдар” (Етрополе) Емил Димитров вече е сезирал УЕФА заради парите от трансфера на Ивайло Чочев в „Палермо”.
Както е известно, халфът акостира в ЦСКА в началото на 2013 г., и то без трансферна сума, благодарение на бившия депутат на ГЕРБ. В замяна на жеста, който Емил Димитров направи след консултация с авера си Христо Стоичков, в договора на Чочев бе записана клауза, че 50% от парите при следващ негов трансфер ще влязат в касата на „Чавдар” (Етрополе).
През лятото националът бе продаден на италианския „Палермо” за 700 хиляди евро, но Сашетата не сметнаха за нужно да изплатят на Димитров дължимото. Шефът на етрополчани дълго време търпеливо чакаше Томов да изпълни обещанието си, но след поредица от лъжливи обещания бе принуден да заведе дело срещу любимия си клуб. Последното бе, че щом влязат парите от “Мерсин”, клубът ще оправи бакиите.
”До момента ЦСКА не ни е превел нито лев от парите по трансфера на Ивайло. Заради това вече сме сезирали УЕФА през Българския футболен съюз, където тече необходимата процедура”, заявява Димитров пред „7 дни спорт”.
„Надявам се, че шефовете на ЦСКА ще си спомнят какво са казали. Лошото обаче е друго. Реално на този, от когото изкараха пари, нищо не му е платено. А на всички други, които по един или друг начин са завличали ЦСКА, в крайна сметка всичко им е изчистено”, възмути се още Димитров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *