Само в 7DniFutbol.bg

Джеки унизи ЦСКА: Да се оплачат на Политбюро

7 Dni Futbol13.01.201550

Една от големите легенди на ЦСКА – Георги Димитров, се изказа отново скептично за ръководството на “червените”, въпреки че отборът на Стойчо Младенов е водач в класирането с аванс от 3 точки пред шампиона Лудогорец.

Според Джеки обаче ЦСКА трудно ще удържи аванса през пролетта, макар много да му се иска.  Пред “Тема Спорт” той изразява мнение, че Лудогорец е твърде силен, докато ЦСКА разполага с ограничен брой футболисти, а титулярите са на практика без алтернатива. Относно оплакванията на “червените”, че липсва феърплей, Джеки е на мнение, че вече няма Политбюро, където ЦСКА да се оплаче от Лудогорец.

Според него “червените” трябва да се стегнат и да тренират, вместо да се оплакват. “Нека си печелят мачовете и няма да имат проблеми. Трябва да спрем Лудогорец с футболни средства. Лекомислено пропуснахме да победим на “Армията”. През пролетта трябва да се спечелят поне три точки срещу Лудогорец. В противен случай не виждам как ще стане шампион”, допълва Джеки, който вижда оптимизъм в присъствието на Петър Манджуков в управата на “червените”. Според него другите ръководители има какво да научат от него като поведение и отношение към съперниците, вместо да надуват излишно балони за титли и евротурнири.

Джеки критикува и трансферната политика на клуба. Според него се поставят нереални цени на футболистите и това спъва продажбата им. Относно напускането на Антон Карачанаков бившият капитан на армейците също обвинява ръководството за това, че не е проявило повече търпение и доверие към него. “И аз да бях, и аз щях да си тръгне”, отсича Джеки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ