Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА получи 1 200 000 лв! Вижте от кой

7 Dni Futbol13.01.201521

Собственикът на турския Мерсин Али Караманлъ обяви, че всички необходими плащания към ЦСКА са направени. Клубът беше заплашен с отнемане на точки заради задължението от 660 хил. евро към “червените”.

Тази сума е заради трансфера на Спас Делев от “Армията” в Турция, а към нея има и начислени неустойки заради забавянето на разплащането. Турците трябваше да платят до 12 януари и явно са спазили сроковете.

“Нашият клуб е направил всички наложителни плащания, които се отнасяха до евентуалната санкция на ФИФА с отнемане на точки от нашия актив. Това са стари суми, по които обаче вече сме изпълнили нашите задължения.”

“Вече нямаме дела във ФИФА срещу нас и мога с гордост да обявя, че няма възможност да ни бъдат отнети точки”, сподели Караманлъ пред медиите в Турция.

Трансферът на Спас Делев в Мерсин беше осъществен точно преди две години. Бившият футболист на ЦСКА обаче така и не успя да се наложи там и си тръгна след само няколко месеца заради неплатени заплати. В момента играчът тренира с Локомотив Пловдив, припомни “Дарик”.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ