Само в 7DniFutbol.bg

Стойчо към Апата: Забрави за авантюрата

7 Dni Futbol07.01.201530

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира вероятността за раздяла с бранителя Апостол Попов, който бе близо до преминаване в Омония (Никозия).

“Вальо Илиев, Буш и Милисавлевич ще се присъединят към нас малко по-късно. Иван Маркович също е готов. Ситуацията с Попов не се е променила. Той е футболист на ЦСКА и тръгва с нас. Говорихме да забрави за тази авантюра, която поде и да се концентрира в работата си в ЦСКА. Съжалявам за Карачанаков, защото е млад и перспективен футболист. Пожелавам му успех където и да играе и един съвет – да бъде по-постоянен. Вече не е наш футболист и не е тема на разговор”, каза още треньорът. Стойчо Младенов коментира и предстоящия 41-дневен лагер на “армейците” в Турция.

“Очакваме това, което всички отбори правят по лагерите – да се подготвим добре физически, да бъде перфектни от спортно-техническа страна, за да се борим за челните места в класирането. През три дни ще играем контроли. Почти всички срещи са уговорени. До края на седмицата ще станат ясни всички съперници. Когато подпишем договорите с всички клубове, тогава ще ги обявим”, каза още треньорът на ЦСКА. За финал той допълни, че работи усилено по привличането на двама нападатели.

“В последния месец усилено работим върху привличането на нападател. Надявам се да финализираме преговорите за един, а друг да дойде на проби”, добави Стойчо. Той призна още, че усилено търси още един ляв бранител.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ