Само в 7DniFutbol.bg

От кой Батков поиска пари, за да спаси лиценза!?

7 Dni Futbol05.01.201530

Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че „сините“ вече ще имат работещ Управителен съвет. В него на този етап влизат Иво Тонев, който е председател, Константин Баждеков, представители на Тръст ‘Синя България“ Васил Колев и шефът на НКП Владимир Владимиров, предаде “Дарик”.

Обсъдени са много кандидатури за другите три места в Управителня съвет, които ще бъдат обявени на следващото заседание. „Давам безвъзмездно 15% от акциите, както вече бях обещал. Това ще се случи, когато Управителният съвет бъде вписан. Относно лиценза, положението е тежко, намалили сме част от задълженията, а други сме разсрочили. Имаме нужда от помощ и се обръщам към синята общност. Нека всеки фен помогне като си купи артикул и посещава нашите мачове. Дивите зайци се броят в края на март, когато е фаталният срок, даден от УЕФА. Надявам с дотогава да сме изрядни“, коментира адвокатът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ