Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Гонзо покани Карачанаков! Вижте с кой преговаря

7 Dni Futbol05.01.201520

Антон Карачанаков е поканен да заиграе сензационно в Левски, научи 7DniFutbol.bg. Директорът на “сините” Георги Иванов е първият, който се е обадил на импресариото на благоевградчанина – Лъчезар Танев. Гонзо е готов да даде същата заплата, която Карата имаше в Борисовата градина – 8 000 лева, както и да му гарантира титулярно място.

Припомняме, че преди 2,5 години Карачанаков пак бе поискан първо от Левски. Иво Тонев дори постигна договорка с Пирин, но в крайна сметка босът на благоевградчани Галчев уреди Карачанаков за Борисовата градина.

КАК БАЙГАНЬОВЩИНАТА ПРАТИ КАРАТА В ЛЕВСКИ – ВИЖ ТУК

Според запознати с трансферните дела обаче фаворит №1 за Карачанаков е Лудогорец. Самият Танев не желае Карата да ходи там, защото ще е конкуренция на друг негов клиент – Мишо Александров. В същото време обаче Кирил Домусчиев и хората му искат благоевградчанина и с оглед желанието на Танев да поддържа добри отношения с най-влиятелния български бизнесмен, най-вероятно крилото ще се озове в Разград, колкото и да го иска Георги Иванов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ