Само в 7DniFutbol.bg

Кой напуска ЦСКА заради неполучени заплати!?

7 Dni Futbol05.01.2015140

ЦСКА започна от днес да се събира за зимната подготовка преди подновяването на шампионата в А група, като за момента няма нови играчи в редиците на тима от Армията. Част от футболистите на „червените” пристигнаха тази сутрин на стадион Българска армия, но само за да оставят багажа си.

Играчите ще минават два дни функционални изследвания, като могат да го сторят по желание днес или утре на комплекс Царско село. Някои от чужденците вече пристигнаха, в това число и един от най-конвертируемите футболисти Тони Силва.

Ето и кои играчи преминаха прегледи днес:

Александър Тунчев, Тони Силва, Якуб Дивиш, Денис Причиненко, Венцислав Василев, Васил Попов, Анатоли Господинов, Борис Галчев, Тони Стоичков, Радой Божилов, Петър Витанов, Антон Карачанаков, Божидар Чорбаджийски, Никола Тодоров, Асен Бойчев, Юлиян Чапаев, Пол Александров, Димитър Маймунков, Иван Стоянов, Стоян Колев и Александър Аспарухов.

Спортният директор на ЦСКА Иво Котев пък изрази увереност, че няма да има футболисти на ЦСКА които да напуснат заради неполучени заплати, както се случи по време на лятната подготовка. „Не съм аз човекът който да говори за финансите на клуба. Това е работа на Александър Тодоров. Не мисля обаче, че ще има дезертьори”, заяви Котев. Той допълни, че не се притеснява около положението на Тончи Кукоч, който се забърка в скандал преди броени дни.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ