Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно! Ганчев връща Бербатов в националния

7 Dni Futbol03.01.201530

Димитър Бербатов е пред завръщане в националния отбор на България, научи 7DniFutbol.bg от хора, с които селекционерът Ивайло Петев е бил по Коледните празници. Самият наставник се е похвалил, че „гуруто” му Гриша Ганчев му е направил най-хубавия подарък по Коледа, активирайки план „Бербатов”. Както е известно точно ловешкият олигарх постави за национален селекционер някогашният си състезател в Литекс.
На последния Изпълком, Ганчев е поискал разрешение от останалите членове да започне тайни преговори с Бербатов. След единодушно „За”, милионерът е привикал в столичния си дом импресариото на Митко Емил Данчев. Бившият майор е в доста добри отношения с Ганчев, като дори имаше взимане-даване по някои от топ-сделките на президента на Литекс. Гришата е разбрал от Данчев, че Бербатов може да преосмисли оттеглянето си от държавния тим, но при няколко условия. Едно от тях е да получи извинение от вицето Йордан Лечков, който си позволи през годините на няколко пъти да атакува Бербатов.
Другото по-сериозно изискване на Митко е желанието му да се зачита мнението му за поста, на който да играе, както и при избора на най-удачна схема за отбора. Т.е. Бербатов очаква да е нещо като пълноправен партньор на селекционера Ивайло Петев, ако се върне в игра.
Интересното е, че самият Данчев навремето бе за две години мениджър на Ивайло Петев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *