Само в 7DniFutbol.bg

Ясен Петров обясни за Мариян Огнянов

7 Dni Futbol03.01.201550

Треньорът на китайския Шъдзяджуан Ясен Петров разкри каква е възможността да привлече халфа на Ботев (Пловдив) Мариян Огнянов. Такава информация се появи в чуждестранните медии преди десетина дни, но Петров я опроверга.
“Няма нищо вярно в публикацията. Огнянов не стои в трансферните ми планове. Имам право да привлека трима чужденци – един азиатец и двама извън континента, но Мариян няма да е сред попълненията ми”, каза Петров пред “Тема спорт”
Не е изключено обаче, ако се появи оферта от друго място, играчът да бъде продаден. Ясен Петров коментира и ситуацията около Емил Гъргоров, чийто договор с Шъдзяджуан изтича на 15 януари: “Когато се върна в Китай, тогава ще разбера как ще се процедира с него. Неговото оставане зависи от ръководството, аз не мога нищо да кажа”, добави специалистът.
Той все пак не изключи възможността футболист от родния шампионат да се присъедини към отбора: “До края на януари имам възможността да привличам играчи. Всичко е възможно, защо да не взема някого от България”, каза още бившият треньор на Левски. Заедно с него в китайския клуб е и Георги Илиев. Петров пътува за азиатската страна утре, като Шъдзяджуан ще проведе лагер в Кипър след седмица. На него ще се изиграят 4 контроли.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *