Само в 7DniFutbol.bg

Спешни законодателни мерки срещу футболното хулиганство внасят днес в Парламента

7 Dni Futbol06.07.2018290
ботев бултрас полиция

Проект за промени в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, подготвен от депутати, ще бъде представен в Народното събрание.

Спешните законодателни мерки ще бъдат представени от председателя на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Славчо Атанасов и председателя на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов на 6 юли в на парламента. В пресконференцията ще участват и народни представители, представители на министерствата на младежта и спорта, и на вътрешните работи.

Народните представители ще подпишат в присъствието на медиите законопроекта, който въвежда най-належащите мерки за справяне с футболното хулиганство.

Депутатите от Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта паралелно със законопроекта за изменение и допълнение на стария закон, работят по изготвянето на нов закон за футболното хулиганство. За съдействие по изготвянето на новия закон на 22 юли в България пристига Дейвид Боанан – председател на групата на Европейския съюз по въпросите на футбола.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ