Само в 7DniFutbol.bg

Подлъгаха каймака на Втора лига с обещания за елита, а два паса не могат да си дадат! Авиаторите са катастрофа, Вальо Илиев се самозалъгва, че ставали за нещо

7 Dni Futbol05.07.20188310
вальо илиев

Формированието ЦСКА 1948 ще бере страшни ядове в дебютния си сезон в професионалния футбол. Отборът на Валентин Илиев, който успя да подмами някои от най-добрите футболисти във Втора лига с обещания за спечелване на директна промоция за елита, го закъса здраво още в контролите и е здраво затънал в незнание как да си подаде два точни паса и да направи една смислена атака. Авиаторите паднаха от Монтана в поредната си проверка, в която бяха толкова трагични, че дори медията, която най-грижливо ги отразява, ги определи за “слаби”. Единственото попадение за победителите вкара Атанас Илиев, а всички нападатели на Ферарио Спасов се изредиха да направят пропуски пред вратата на Емил Михайлов.

След поредния безобразен мач Вальо Илиев пък се направи на непукист. “Според мен отборът ще започне да изглежда все по-стабилно в най-скоро време. Има натрупана умора. Аз вярвам в момчетата си, знам много добре какво правим, така че не се притеснявам. И днес имахме шансове, при това не малко, но не успяхме да се възползваме. Дано в първенството бъдем максимално точни и ефективни. Видях и хубави неща, и такива, които трябва да се коригират. Твърде рано е обаче за крайни оценки. Не ми е приятно да губим, но не съм притеснен. Иска ми се да бием, но това съм го оставил на заден план”, замаза очите на двайсетината фенове на отбора той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ