Само в 7DniFutbol.bg

Притеснително от Делио Роси: Може да останем с 11 човека, ако отпратя тези, които искам!

7 Dni Futbol05.07.20185290
Левски Олександриа (32)

Наставникът на Левски Делио Роси е на мнение, че на отбора липсва свежест все още. Италианецът е доволен от първите 40 минути от победата срещу украинския Олександрия, но след това връзката между звената се е изгубила. По отношение на чакани нови футболисти Роси каза, че този въпрос трябва да бъде зададен на ръководството.

“40 минути поддържахме разстоянията и успяхме да направим доста неща. След това се загуби връзката между звената. Наистина днес играхме първия сериозен контролен мач. Срещу отбор, който е по-напред в подготовката си. Исках да дам шанс на някои играчи, за да видим докъде сме стигнали. Все още сме тежки и трябва да бъдем по-свежи”, каза Роси.

“По отношение на нови футболисти, трябва да питате ръководството. Холмар има право 15 дни на почивка като всички участници на Мондиала. След това трябва да започнем отново тренировки с него. По-рано от месец-месец и нещо едва ли ще го видим. Бих искал да дам шанс на някои да се обиграват в други отбори, но ако не дойдат други ще останем само с 11 човека”, допълни Делио.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ