Само в 7DniFutbol.bg

Потулен скандал в Разград? Взет от Ботев и разградчани се съдят, стигнали са до последна инстанция

7 Dni Futbol05.07.20187680
1

В Лудогорец не всичко е толкова безоблачно, колкото изглежда. Разградчани са страна по дело в Спортния арбитражен съд (КАС) в Лозана. От публикуваният от институцията списък за предстоящи изслушвания става ясно, че клубът и бившият им нападател Хамза Юнес имат отношения за изчистване.

От КАС отказват информация по подобни случаи и на този етап няма яснота коя от страните е ищец по делото. Практиката обаче показва, че в повечето такива случаи футболистът има претенции към клуба.

Казусът ще бъде разгледан на 20 септември.

Няма мърдане! Прокуратурата подхвана Домусчиев! „Капитал”: СГП може да разследва тежко или данъчно престъпление!

Лудогорец купи Хамза от Ботев (Пловдив) през лятото на 2014 г. за сума, която така и не стана ясна официално, но се спекулираше с цифри между 500 000 и 800 000 евро. Тунизиецът изкара 12 месеца в Разград преди да бъде пратен в иранския Трактор, а след половин година от там бе трансфериран в румънския Конкордия. Четири месеца по-късно Хамза премина в гръцкия Ксанти, където изигра изключително силен сезон и след това реши да преследва финансовото щастие, подписвайки последователно с турския Ерзумспор и катарския Ал Ахли. В момента Хамза е свободен агент.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ