Само в 7DniFutbol.bg

Ботев вече няма нужда от нов защитник! Белия каза кой е играчът, който ще чака шанс от пейката

7 Dni Futbol05.07.20182900
белия

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров коментира по какъв начин ще се отрази прекратената заради буря контрола на лятната подготовка и лятната селекция на “канарчетата”. Тимът му се изправи срещу съименика от Враца, но срещата бе спряна в 26-ата минута. Пловдивчани водеха с 1:0.

„Всяко объркване на плановете не е приятно. Днес така се случиха нещата, че нямаше как да продължи контролата, а искахме да видим момчетата в игрова обстановка. Няма да обърка генерално плановете ни, но не е приятно“, посочи Киров в интервю за предаването “Спорт в обектива” по Канал 3.

„Доволни сме от нашия юноша Кристиан Димитров, който показва добри игри, така че засега не търсим централен защитник. Всичко зависи от това дали ще направим изходящ трансфер, защото в нашия клуб всяка година имам финансова рамка, в която трябва да се вместим“, допълни той, а ето и цялото интервю:

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ