Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в Левски проговори за задълженията на клуба и разкри ще има ли спешна продажба на играчи

7 Dni Futbol04.07.20181510
75 години Гунди (15)

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира „бомбастични новини”, че клубът от „Герена” има много задължения.

„Ще съобщя нещо, което ще зарадва много българи и същевременно ще разочарова доста от тях. Разбира се, зарадвани ще бъдат многобройните ни фенове, а натъжени – тези, които подкрепят един друг отбор”, започна Красимир Иванов пред Блиц.

„Истината е, че изминалата финансова година е най-успешната на Левски в последните 10 години. Сега приключихме само с половин милион лева загуба. За сравнение – през миналата година бяхме на загуба над един милион. Искам да успокоя привържениците ни, че Левски е в стабилно финансово състояние. Задълженията ни драстично са намалели”, добави изпълнителният директор на „сините”.

„Моята голяма мечта беше, казано на футболен език, резултатът да бъде 0:0. Т.е. – да сме на нулата от финансова гледна точка. Дали това е осъществима цел? Да, но сме зависими от много неща. Имам предвид участието ни в евротурнирите – колкото по-напред продължим, толкова по-добре за нас. Появата на нови спонсори също ще ни помогне.

Очакваме подобрение и в други важни компоненти – продажбата на билети и абонаментни карти, както и на фенски артикули. Както и, разбира се, изходящи трансфери. Но последното не ни е фикс идея. Напротив – Левски няма да продава футболисти, защото искаме да запазим ядрото на отбора заради предстоящото ни участие в европейските клубни турнири. Така че ето ви още един отговор на една друга спекулация – че ще трансферираме в чужбина някой от основните ни играчи като Обертан и Гомес, например.

Нещо повече – очакваме да привлечем още двама футболисти, за да изпълним желанието на нашия треньор Делио Роси.

От гледна точка на заплатите в клуба. Смея да твърдя, че играчите са добре задоволени на базата на стандарта в България, а и на клуб като Левски.

Сега не ни остава нищо друго, освен да стискаме палци и да тръгнем силно в Европа. Това може да се случи не само благодарение на треньора и отбора, но и на публиката. А аз не се съмнявам, че верните ни фенове ще бъдат на стадиона и ще ни подкрепят. Така, както винаги са го правили”, завърши Красимир Иванов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ