Само в 7DniFutbol.bg

Ел Маестро изригна на тръгване от Австрия: ЦСКА е по-добър от 90% от отборите в България! Вчера видях, че тези момчета са живи! (ВИДЕО)

7 Dni Futbol03.07.20188070
ЦСКА Етър (16)

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде добра оценка за свършената работа от отбора през втория подготвителен лагер. Червените изкараха 13 дни в Австрия, където изиграха четири контроли, като не допуснаха нито едно поражение. Пред клубната телевизия Ел Маестро изрази задоволството си от старанието и желанието на футболистите, но колко добра работа са свършили щяло да се разбере, след като започнат официалните мачове.

“Доволен съм, че лагерът свърши и можем да се приберем вкъщи. В Повечето контроли задачата беше да се опознаем взаимно с момчетата и мисля, че вече се познаваме много по-добре. Щастлив съм от това, което видях вчера. Първото беше най-лошото, второто – най-доброто. Видя се, че в момчетата има живот, че имат характер. Не знам дали изстискахме максикума в тази подготовка, ще се види в мачовете какво сме направили. Всеки състезател е различен физически и технически, по-силните винаги ще изглеждат различно от останалите. Каранга е на доста добро ниво, видя се и вчера срещу Брьондби. Повечето състезатели играят от дълго време в отбора. Важното е, че разбират концепцията ми и разбират какво се иска от тях. Ключовото ще е постоянството, защото сме по-добри от 90% от отборите в България и само трябва да го показваме всяка седмица.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ