Само в 7DniFutbol.bg

Пламен Крумов приземи феновете на Арда: Във Втора лига няма как да бием с по 10 гола разлика

7 Dni Futbol03.07.2018920
пламен крумов

Защитникът на Арда Пламен Крумов се присъедини към отбора през зимата, но много бързо се превърна в един от най-важните играчи на клуба. На Крумов ще се разчита и през новия сезон, а след първата контрола на Арда срещу Ботев Враца, Крумов даде интервю за клубния сайт.

Пламене, вече почти десет дни сте на подготовка в „Пирин голф клуб“ в Разлог, как сте физически?
– В момента протича тежкият етап от подготовката, имаме повече натоварвания, работим за сила. Това е съвсем нормално за тази част от подготовката, а и условията, които ни предлага хотела ни дава възможност да свършим това по най-добрия начин.

Изиграхте вече една контрола с Ботев Враца и завършите наравно един на един.
– Ние все още сме доста тежки, но моето мнение е, че ние тепърва ще наблягаме на играта и упражненията с топка. Трябва да направим добър синхрон в атака, в средата на терена и в защита разбира се. Като за първа контрола резултатът е добър, но винаги има какво още да се желае. Старши треньорът ще каже на какво трябва да наблегнем, но радостното е, че всички се вложиха максимално и няма контузени играчи.

С доста от новите футболисти се познаваш, кажи няколко думи за тях.
– Щом са в отбора на Арда, значи са добри футболисти. С една част от тях съм играл в други отбори. Това е много добре за колектива, защото ще могат бързо да се впишат в обстановката. Мисля, че изграждаме един много добър колектив, а за да има успехи в един отбор, трябва да има добър колектив. Стремим се да си помагаме, да сме добронамерени един към друг, и най-вече да си помагаме на терена.

След успешния сезон във „В“ група, очакванията към вас са големи, но сега във Втора лига ви чакат сериозни мачове.
– „В“ група е доста ниско ниво ако мога така да се изразя, а и там всичко свърши. Хубаво бе да направим няколко рекорда, да спечелим две купи, имаше доста хубави моменти за хората в града. Сега обаче ни предстои много работа, защото Втора лига ще е доста силна, ще има доста отбори, които ще искат да спечелят промоция. Ние обаче трябва да сме с една класа над останалите, за да спечелим първото място в групата.

Ти каза за хората от града, какво би им казал, защото всички очакват влизане в Първа лига?
– Бих им казал да ни подкрепят, както го правеха през изминалия сезон. Със сигурност мачовете няма да са като предишните да бием с шест, седем, десет гола. Трябва да са по-търпеливи, да ни подкрепят и дано заедно да изпълним целта влизане в Първа лига.

Следите ли какво се случва на Световното първенство?
– Естествено, че следим какво става. Това ни е едно от малките развлечения в свободното време. Вечерно време гледаме мачове и коментираме какво се случва.

Кой е твоят фаворит за шампион?
– Той не се класира за Световното. Аз подкрепям Италия, но мисля, че Бразилия има най-голям шанс, но също така бих се радвал за хърватите или Белгия ако направят нещо.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ