Само в 7DniFutbol.bg

Бивш подчинен на Ганчев опитал да измъкне един от най-скъпите в ЦСКА! Страх от огромна неустойка спрял чужденеца

7 Dni Futbol02.07.201810360
1

ЦСКА е можел да остане без един от най-скъпите си кадри Томас Нойберт. Кондиционният специалист получава една от високите заплати на “Българска армия” за работата, която върши и поддържа играчите в оптимална физическа форма. Нойберт е получил предложение да замине за Обединените арабски емирства, където да работи заедно с добрия си приятел Лауренциу Регекампф.

Бившият наставник на Литекс, който напусна Ловеч след само няколко месеца начело през есента на 2015 г., води арабския Ал Уада и е искал да работи отново с Нойберт, с когото изградиха стабилна връзка в съвместния им период със Стяуа. Според румънското издание Digisport.ro Нойберт е отказал офертата, тъй като в действащият му договор с ЦСКА е залегнала огромна неустойка, която той трябва да плати, ако напусне преждевременно.

Припомняме, че Нойберт се съдеше със Стяуа заради подобен казус и в крайна сметка изгуби делото, но плати минимална компенсация на бившия си работодател.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ