Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА готви още трансфери! Ел Маестро иска на всяка цена нов нападател

7 Dni Futbol02.07.20184720
Нестор Ел Маестро, ЦСКА, Пресконференция, Пламен Марков

Ръководството на ЦСКА подготвя още три трансфера. Целта е да бъде подсилен отборът. За целта ще бъдат привлечени още две нови попълнения. Тимът се нуждае от подсилване на върха на атаката. В контролите до момента там е ползван или младокът Тонислав Йорданов или Кирил Десподов.

Причината е, че голмайсторът Фернандо Каранга се присъедини към съотборниците си след старта на подготовката. Освен това бразилецът лекуваше контузия, която получи в края на миналия сезон. Треньорът Нестор ел Маестро настоява в отбора да бъде взет още един класен централен нападател и той да бъде алтернатива на бразилеца.

Както в ЦСКА готвят входящи трансфери, така няма да е изненада ако бъде осъществен и изходящ такъв. Още повече че има сериозен интерес към двама от асовете в отбора Фернандо Каранга и Кирил Десподов. Според английските медии Рединг вече е започнал преговори за закупуването на бразилкия нападател. От ЦСКА ще задържат стрелеца за двубоите с Рига от Лига Европа, но до края на трансферния прозорец може и да се разделят с него.

“Тема спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ