Само в 7DniFutbol.bg

Стивън Петков пропуска контролата на Ботев! Треньорът на канарчетата хвърля младоци срещу Локо (ГО)

7 Dni Futbol30.06.20181680
Ботев Пловдив - Витоша Бистрица, Стивън Петков

Двамата нападатели на Ботев Пловдив Стивън Петков и Диого Кампос почти сигурно ще пропуснат и днешната контрола на тима от предсезонната подготовка. От 18:00 канарчетата приемат Локо ГО на базата си в Коматево.

Петков и Кампос не играха срещу Верея (1:0) заради контузии. Те все още не са готови на сто процента и старши треньорът Николай Киров-Белия е малко вероятно да ги рискува. Той отново ще даде шанс на някои от по-младите. Интересното е, че в двубоя с Верея на върха на атаката започна Васил Шопов, тъй като реално канарчетата са без нападател.

Ботев пък информира всички привърженици, предплатили абонаментни карти за сезон 2018/2019, че вече могат да получат своите пластики. Те ще се раздават в клубния фен магазин срещу представяне на квитанцията, получена при заплащане на картата.

Припомняме, че от 25 юни абонаментните карти вече са в свободна продажба и всеки, който желае да осигури своето място на трибуната за целия предстоящ сезон, може да направи това на следните цени:

1. Централна трибуна, блок 1 – 150 лв.
2. Централна трибуна, блок 2, до ред 5 – 150 лв.
3. Централна трибуна, блок 2, редове от 6 до 9 – 200 лв.
4. ВИП ложа – 600 лв. (включва кетъринг)

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ