Само в 7DniFutbol.bg

Арда шашна всички! Новакът във Втора лига пусна ВИП билети по 1000 лева за… един мач

7 Dni Futbol29.06.20181090
арда

Безплатен вход или левче за билет за мач на Арда са вече в миналото, както и стадион “Дружба”. Вчера ръководството на клуба от Кърджали обяви цените на билетите за новия сезон във Втора лига и официализира прекръстването на съоръжението.

1000 лева ще входът за ВИП ложата на новата “Арена Арда”, така ще се казва вече стадионът. Той бе ремонтиран основно за 2 милиона лева. 10 лева ще струва пропускът за сектор А под козирката, по 5 лева пък ще заплащат феновете, ако са извън нея. Два лева ще е цената на билетите за сектор Б, по 5 лева за В и сектора за гостите.

“ВИП билет за официалната ложа от 1000 лева е за един мач”, посочват от клуба. “Всеки, който си закупи от тези пропуски, ще може да разполага със специално поименно запазено място на ложата (седалките се затоплят през зимата), безплатен кетъринг с
марков алкохол и кухня от най-високо ниво, индивидуален разговор с желан от него футболист или треньор след срещата,
възможност за снимка с всеки играч, който той пожелае, място на паркинга и още много екстри”, посочват от ръководството.

За деца до 10 години и пенсионери влизането ще е безплатно за всички сектори на стадиона с изключение на този под козирката.

“Ръководството още веднъж изказва огромна благодарност към всички фенове, които подкрепяха отбора през изминалия сезон. Вярваме, че заедно можем да постигнем още много успехи”, посочват от клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ