Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в Далас се възмути от Недялков: Само се оплакваше, че е контузен и искаше да се прибира в България, за да стане шампион

7 Dni Futbol29.06.201814270
1

“Не съм изненадан, че Антон Недялков е готов толкова бързо за игра за Лудогорец”, обяви техническият директор на Далас Фернандо Клавийо пред “Просокър”.

– Травмата му не бе в рамото, а друга и по-лека, Момчето постави нещата на масата. Каза, че иска да се върне в България, за да стане шампион, както и да бъде близо със семейството си. Разбира се, опитахме се да го задържим, но разбрахме, че няма да можем”, продължи Клавийо.

“В такива ситуации трябва да се действа внимателно. Той е щастлив, както и аз за него. Изненадан съм, че нещата се развиха така. Видях го за пръв път през декември, когато Христо Стоичков ми го препоръча. Но той не ми е влиял, просто видях един добър играч и го взехме. Нещата бяха добре, но тогава се случи това с рамото му. Не се чувстваше добре, започна да се оплаква, че му липсва семейството. И поиска трансфер. Бяхме изненадани, защото не искахме да се разделяме, но нямаше какво да направим. И започнахме да водим преговори с различни клубове. Търсихме бързо решение и за двете страни, намерихме го”, допълни шефът на Далас.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ