Само в 7DniFutbol.bg

Един от най-опитните играчи на Арда стресна конкурентите на отбора: Тренираме и мислим само как да влезем в Първа лига

7 Dni Futbol28.06.20182030
Арда Кърджали

Защитникът на Арда Борислав Стойчев е юноша на Хасково, от където отива в Левски през 2006г. След това е играл още за Видима Раковски, Черноморец Бургас, Нафтекс Бургас, Сливен 2000, Любимец, Миньор Перник, Берое Ст.Загора, Черно Море, Етникос Ахна(Кипър). С екипа на Берое печели Купата на България и Суперкупата на България. Стойчев даде интервю за клубния сайт по време на подготовката в комплекс „Пирин голф клуб“ в Разлог.

Бориславе, как се чувствате на лагера тук с „Пирин голф клуб“?
– Чувстваме се добре, може би леко сме изморени, понеже първият етап е малко по-тежък. Имаме двуразови тренировки, но няма как, трябва да минем през това нещо.

Очертава се доста сериозна Втора лига, ти на такова мнение ли си?
– Така е, втора лига май ще е доста силна, но ние направихме към този момент силна селекция. Дойдоха класни играчи, но смятам, че ще се преборим с другите отбори, и догодина ще се поздравим с влизане в елита.

Да разбирам, че това е целта пред отбора?
– Целта е само една. Влизане в Първа лига, нямаме друга цел. Затова сме тук, тренираме здраво и мисля, че няма да имаме проблем.

Можем ли да кажем, че Втора лига ще е по-силна от Първа?
– Не бих казал, че ще е по-силна. Но има 5-6 отбора, които са с амбиции и с тях мисля, че ще са трудните мачове. С другите отбори също няма да са лесни , но то е ясно кои са фаворитите и ние трябва да дадем всичко от нас за да сме първи.

Как преминават тренировките на Елин Топузаков?
– Почти на физически натоварвания наблягаме, имаме и занимания с топка, но те са по рядко. Според мен след една две седмици ще сме изцяло на упражнения с топка. Така е винаги в началото на подготовката.

Харесват ли ти условията, които ръководството ви е предоставило в „Пирин голф клуб“ в Разлог?
– Условията са отлични. Изцяло са насочени към подготовката ни. Има абсолютно всичко необходимо, от което имаме нужда. С две дум се чувстваме прекрасно.

Сработвате ли се с новите попълнения в отбора?
– Ние се познаваме повечето, но смятам, че още малко ни е нужно за да направим по-добър колектив, за да могат нещата да са перфектни.

През новия сезон ще имате нужда от подкрепата на феновете, какво искаш да им кажеш?
– Най-важното е да ни вярват. Те много добре знаят, че играем за тях, играем за града. Надявам се да постигнем целта и те да са ни благодарни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ