Само в 7DniFutbol.bg

Делио Роси не се впечатли от загубата от Септември: Младите не са готови, важното е победата да дойде след 15 дни

7 Dni Futbol28.06.20181560
делио роси

Наставникът на Левски Делио Роси не отдава никакво значение на резултата в контролата със Септември. Тимът му падна с 1:2, макар да имаше много повече ситуации за гол. Освен това, италианецът даде шанс за изява на доста млади момчета, като според него те все още не са готови за първия отбор.

“Тези мачове са едни тренировки и резултатът от тях не е важен и не ме интересува. Тези тренировки са възможност да видя в игра някои млади момчета. Те не са готови, но аз това го знаех.”

“Вие винаги гледате тези контроли откъм резултата, но мен победата не ме интересува в момента. Важно е тя да дойде след 15 дни. Сега просто искам да видя играта на някои играчи, както и представянето на младите.”

“Съжалявам, ако за някои от вас този резултат е разочарование. Нашата цел е да възстановим контузените футболисти и да сме готови за 11 юли. Хубавото е, че полека-лека играчите с травми се оправят”, сподели Роси и коментира въпроса със селекцията. До момента Левски се е подсили с две нови имена.

“Въпросът за трансферите не е към мен, а към ръководството. Ще видим на терена колко по-добър е Левски, в сравнение с миналия сезон”, заяви още италианският специалист начело на Левски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ