Само в 7DniFutbol.bg

Няма такъв карък! Отложен самолетен полет провали трансфера на защитник в ЦСКА

7 Dni Futbol15.06.20187670
цска фенове сектор г армията

Отложен полет е осуетил тран­сфер на ЦСКА. Пол­ският централен защитник Войчех Гола е трябвало да пътува до София в сряда, за да подпи­ше 3-годишен дого­вор с армейците. Бранителят през последния сезон е играл за НЕК Ниймеген заедно с новото по­пълнение на червените Жанио Бикел. Гола е имал директен полет от Берлин до столица­та ни в следобедните часове. Той се е качил в самолета заед­но със своя агент, но машина­та така и не е излетяла. След двучасово изчакване пътуване­то до София е било отменено. А това е довело до провала на преминаването на Гола в ЦСКА.

Популярният полски журна­лист Кжицоф Становски (Przeglad Sportowy), който има 215 000 последовате­ли в социалната мрежа Twitter, пи­ше, че веднага след отложения полет браните­лят Гола е получил обаждане от Шльонск Вроцлав. И е решил, вместо да подпише с ЦСКА, да премине в клуба от родината си. Защитникът още не е представен официал­но, но медиите в Полша са ка­тегорични, че той ще подсили Шльонск от новия сезон. Из­глежда, че Борис Секулич е бил резервен вариант на армейци­те и те са се насочили към не­го след провала с Войчех Гола.

Полякът е на 26 г., като през последните 3 години е бил част от холандския НЕК Ниймеген, а преди това е играл 4 сезона за Погон Шчечин. Има и 1 мач за националния отбор на Полша.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ