Само в 7DniFutbol.bg

Драмата с Вутов приключва до две седмици! Левски чака отговор от Удинезе за правата на халфа

7 Dni Futbol15.06.20182290
Левски Септември (13) вутов

Сагата около това дали Анто­нио Вутов ще продължи да носи екипа на Левски се очаква да се разплете до края на този месец, когато договорът му със сините изтича, пише “Тема Спорт”. Полузащитникът не­веднъж заяви, че желанието му е да продължи на “Герена”. От страна на Левски то също е та­кова. Старши треньорът на си­ните Делио Роси е доволен от представянето на халфа и иска да го има в състава. При условия­та на двете страни също няма разминавания.

Единствената въпросителна в момента е дали Удинезе ще иска да задържи Ан­тонио. Полузащитникът има до­говор с италианския клуб за още една година. В момента се про­веждат преговори между Левски и тима от Удине. Едната възможност е контрактът между тях да бъде прекратен, а друга­та е отново Вутов да играе ка­то преотстъпен на стадион “Ге­орги Аспарухов”.

Вчера той изле­зе за първа тренировка със свои­те съотборници и поне до края на юни ще се подготвя съвме­стно с тях. Преди няколко седми­ци се появи информация, че Бо­тев Пловдив също желае отново Вутов да носи жълто-черната фланелка, но тази опция няма да се случи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ