Само в 7DniFutbol.bg

Треньорът на Черно море отсече: Няма да правим много промени, търсим още един нападател

7 Dni Futbol15.06.2018310
илиан илиев

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев разкри, че Даниел Димов може да напусне “Тича”. Централният защитник започна с моряците, но се е разбрал, че при оферта от чужбина ще си тръгне. Интерес към него има, като всичко е въпрос на преговори и условия.

“Не искам и няма да правя големи промени, защото, като излязат 10 и влязат 10 футболисти, трябва наново да започнем всичко. В момента сме с 23-ма полеви играчи, Даниел Димов е под въпрос, с привличането на
нападател попълваме групата”, коментира наставникът на моряците.

“Като побеждаваш, всеки формат е добър. Излизаме да играем и с времето ще стане ясно какво търсим и тогава ще мислим за цели. Не първо да смятаме точките, без да сме показали игрови облик. Имаше моменти в миналия сезон, в които контролирахме топката независимо на кой терен играем, и това ми хареса. Търсим още скорост в играта. При агресивна преса бързо губим топката. Първата ни цел освен намиране на игрови облик и селекция е влизане в шестицата. После ще мислим”, завърши треньорът.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ