Само в 7DniFutbol.bg

Три-часова среща Ганчев – Ел Маестро! Нов централен нападател пристига до дни заедно с още поне един играч

7 Dni Futbol12.06.201813610
1528790600f6570f

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев имаше дълъг разговор с треньора Ел Маестро на лагера на тима в Тетевен. Срещата между двамата е протекла около 3 часа, докато футболистите са почивали след тренировката, като са били обсъждани редица теми, свързани с отбора и клуба. Коментирана е обстойно и селекцията, като до края на седмицата в Тетевен са очаквани поне 2 нови попълнения. Сред тях почти сигурно ще е централен нападател.

В момента главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е в чужбина, където финализира привличането на някои футболисти. Червените ще вземат между 5 и 7 нови играчи.

Отборът пък ще тренира двуразово и днес, а утре следобед ще получи почивка. Първият мач под ръководството на Ел Маестро ще е в понеделник – 18 юни, от 17:00 часа срещу Етър в Тетевен. Тогава ще е и краят на лагера в подбалканския град. На 21 юни играчите на ЦСКА летят за Австрия.

“Тема спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ