Само в 7DniFutbol.bg

Най-срамният трансфер на годината е факт! Носител на Купата с ЦСКА забрави какво направиха на “Армията” за него и се продаде на ФК Недоразумение 1948!

7 Dni Futbol12.06.201827240
демона

Срамен трансфер във Втора лига! Вдигналият Купата на България с ЦСКА преди 3 сезона и впоследствие сам признал, че няма качествата да играе за “червените” в елита, Николай Цветков подписа с недоразумението, използващо четирите букви, спонсорирано от Североизточна България. Авиаторите обявиха привличането на Демона със скандалното изречение: “Това ще бъде неговият втори престой в „червения“ клуб, след като през 2016-та изкара успешен сезон за “армейците”, като освен Купата на България, спечели и златен медал в тогавашната Югозападна “В” група”.

Авиаторите явно са забравили, че в Трета лига миналия сезон общо събраха толкова фенове, колкото ЦСКА привлече за мачовете си с аутсайдерите в елита Витоша и Дунав. Забравили са и, че нямат нищо общо с “червения” клуб! Срамният трансфер, подпечатан със самохвалното и унизително изречение, само го доказва!  Самият Цветков пък явно е забравил, че ако не бяха ЦСКА, Гриша Ганчев и Христо Янев, той отдавна да е изчезнал от футболната карта на България и да рита по селските терени в окръжните групи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ