Само в 7DniFutbol.bg

Босът на Славия разкри нов трансфер на “Овча купел”

7 Dni Futbol11.06.20183010
Славия Левски Купа Финал (54)

Президентът на Славия Вен­цеслав Стефанов заяви, че се надява поне в първия квалифи­кационен кръг за Лига Европа тимът да има късмет на жре­бия. “Който ни се падне, това ще е, но поне за първия кръг дано имаме късмет. Да може да го минем. Ще домакинстваме на “Васил Левски”. Момчетата за­почнаха и сега ще чакаме жре­бия”, сподели пред “Тема Спорт” босът на столичани.

“Това ще е селекцията засе­га. Георги Янев започна с нас. Загорчич ще реши за хърватина и румънеца дали ще ги привле­чем. Други нови играчи не пре­движдаме. Имаме силен гръбнак на отбора”, сподели още Сте­фанов.

Днес към заниманията на Славия, които започнаха в петък, ще се присъединят опи­тните Георги Петков и Галин Иванов, които получиха малко по-дълга почивка.

Първата контрола е още в сряда срещу новака Ботев Вра­ца. Вчера стана ясно, че мачът ще е от 18:00 часа на базата на БФС в Бояна. Първият мач от Лига Европа е на 12 юли, а жре­бият ще е на 19 юни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ