Само в 7DniFutbol.bg

Футболистите на Верея се разбягаха като пилци, старозагорци търсят поне 15 нови

7 Dni Futbol11.06.20183360
Ботев-Верея16

Голяма част от футболистите на Верея няма да продължат ка­риерата си на „Трейс Арена”, разб­ра Меридиан Мач. На 15 души им изте­коха договорите и повечето от тях вече си намериха нови отбори. Бенгюзов и Андонов подписаха с Арда, Домовчийски премина в Ботев (Враца), а Веселин Минев ще играе в Царско село.

Защитниците Пламен Те­нев и Иво Иванов също няма да оста­нат в отбора, а на­мерението на хал­фът Симеон Мечев е да продължи карие­рата си в чужбина, най-вероятно в Ки­пър. Верея остава и без тримата си чуж­денци – 41-годишни­ят бранител от Сау­дитска Арабия Хюсеин Сюлеймани, Юлис НДонг и Мо­хамед Шемшал. На­падателят Венцис­лав Христов също има желание да продължи да играе в чужбина.

Верея започва лятната си подго­товка на 15 юли на клубния си стадион „Трейс Арена” под ръководството на новия треньор Иван Колев. От 2 до 12 юли старозагорци ще бъдат на лагер в Марибор. Там отбо­рът ще играе конт­роли с Заря (Луганск) и Хайдук (Сплит).

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ