Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА привлича до дни нов нападател! Армейците търсят спешно купувач на един от вратарите си

7 Dni Futbol11.06.201814660
цска армията българска армия фенове

ЦСКА ще привлече нов на­падател до края на седмица­та. Армейците са в напредна­ли преговори с желан футбо­лист и се очаква скоро да ги финализират. В клуба искат да договорят играч за върха на атаката преди заминава­нето за Австрия на 21 юни (четвъртък). Не е изключено новото попълнение да при­стигне още в Тетевен, като лагерът там ще продължи до 18 юни (понеделник).

В момента ЦСКА има само един типичен централен на­падател в лицето на юноша­та Тонислав Йорданов, а и той доскоро се лекуваше от тежка контузия. Звездата Фернандо Каранга е в Брази­лия и не се знае кога ще се за­върне, а алтернативата през пролетта Жан Карлос Бланко разтрогна с клуба по взаимно съгласие.

В същото време стана яс­но, че ЦСКА търси купувач за някой от вратарите си. Чер­вените са готови да се разде­лят с Черниаускас или Китанов, ако получат оферта за правата им. По-голяма из­глежда вероятността да бъ­де трансфериран литовецът, който бе твърд титуляр през изминалия сезон. С прив­личането на хърватина Данте Стипица в ЦСКА вече има 4-ма вратари, заедно с 20-годишния Слави Петров, като поне един от тях ще се окаже ненужен на тима. Не е из­ключено Черниаускас или Китанов да бъде продаден, а Петров да бъде даден под наем. Червените ще пътуват за Австрия с 3-ма вратари.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ