Само в 7DniFutbol.bg

Ангел Стойков е фаворит за нов селекционер на младежките национали

7 Dni Futbol11.06.2018590
ангел стойков

Младежкият ни национален отбор ще има нов селекцио­нер. Новият треньор в щаба на Пауло Аутуори в Лудогорец – Антони Здравков, е обявил пред БФС, че няма да съвме­стява работата си в Разград с тази в държавния тим до 21 години.

Бившият треньор на Левски ще се съсредоточи само върху работата си в Разград и заедно с Бруно Пивети ще по­магат на главния мениджър Аутуори във воденето на ор­лите. Бразилският специалист и Здравков се познават от съ­вместния им престой в Маритимо (1990/91).

Почти сигурно мястото на Антони начело на младежкия национален отбор ще заеме досегашният селекционер на юношите до 19 г. Ангел Стой­ков. Точно преди година Стой­ков класира и води 19-годишните на еврофиналите в Гру­зия. В момента голяма част от тях вече е при младежите, така че той отлично познава тима. Именно това е накара­ло хората от БФС да се дове­рят на него. Другите вариан­ти са били Вили Вуцов и Александър Димитров.

До дни централата трябва да официализира новината, като обяви и кой ще поеме 19-годишните, пише “Тема Спорт”. Антони Здравков напуска поста в разгара на квалификациите за Евро 2019. На 7 септември младежите ни приемат лидера в групата Франция. Петлите са със 7 победи и 7 мача. Трикольорите са четвърти с 8 точки. Вторият Словения има 10, а третият Казахстан 9. Бълга­рия реално има все още шансо­ве за бараж, ако спечели вто­рото място. До края на цикъла ни остават още 4 срещи. След мача с Франция на 11 сеп­тември гостуваме на Черна гора.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ