Само в 7DniFutbol.bg

Официално: Херо не позволи гаврата! Отсвири Петричев и го остави да се оправдава!

7 Dni Futbol06.06.201827540
_49T8409

Димитър Димитров – Херо официално напусна Лудогорец и новият старши треньор на Орлите е бразилецът Пауло Аутори, обяви на специална пресконференция изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев. Шефът каза, че Херо сам е пожелал да си тръгне, въпреки че ръководството е искало той да остане начело на тима като старши треньор. Бургазлията обаче не позволи такава гавра, след като през последната година сам се справяше с бунтовете на бразилците в съблекалнята и успя да наложи своята методика на работа.

След като по високите етажи на Лудогорец бе решено Аутори да стане главен мениджър на клуба, Херо трябваше да му стане подчинен и да бъде просто изпълнител на неговите решения. Димитров нямаше как да приеме такова унижение след всичко, което изтърпя от чужденците и не им позволи да му “намажат ските”.

Бившият наставник на Иртиш дори не се появи на пресконференцията, за да потвърди версията на Петричев и остави вече екс-началника си да се черви сам пред медиите и да се обяснява защо се е стигнало до треньорската рокада.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ