Само в 7DniFutbol.bg

Майкъла за Ел Маестро: Не е като другите сърби! Ще е жаден за успехи

7 Dni Futbol04.06.20187570
1

Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира треньорската драма на “Армията”. На въпрос относно младия сръбски специалист Нестор Йевтич, който поема червените, той отговори:

“По принцип съм скептичен към сръбските треньори, защото те не обичат България, но пък ги изкушаваме с пари. Йевтич обаче не е типичен сърбин, той почти не е живял там, така че това е обнадеждаващо.

Човекът има опит в доста сериозни клубове и макар и да е бил старши треньор само един сезон, е видял много неща във футбола. Йевтич безспорно има перспектива, със сигурност ще е жаден за успехи, но дано само не се получи като с Йорданеску”, каза Майкъла пред “Тема спорт”.

“Другото, което ме притеснява, е доколко Йевтич ще е готов за мачовете в евротурнирите. Много пъти съм казвал, че те трябва винаги да са приоритет номер едно на ЦСКА.

От друга страна, той е показал добра адаптация в Словакия, където става шампион още през първия си сезон. Определено е доста интересно име.

Това би бил малко нестандартен ход, но може и да се окаже ползотворен за ЦСКА. Щом ръководството се е спряло на Йевтич, значи са преценили, че това е най-добрият вариант.

Ние като странични наблюдатели трябва да гласуваме пълно доверие на треньора. Сигурен съм, че той може да постигне успехи с ЦСКА”, добави Илиев.

“Иначе съм съгласен с мненията, че клубът се забави с обявяването на името на новия наставник. Очаквах най-късно до 1 юни всичко да е ясно, но явно още не е имало крайно решение.

Доколкото познавам ръководството обаче, то работи много активно по селекцията и съм сигурен, че вече са договорени нови попълнения. Нямам съмнение в това. Дано отборът стартира подготовка с колкото се може повече нови, за да имат време за адаптация, защото първият мач в евротурнирите е след малко повече от месец”, каза още Георги Илиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ