Само в 7DniFutbol.bg

В Сърбия крият страшен скандал с бивш футболист на Лудогорец! Фенове на отбора му го пребили пиян!

7 Dni Futbol03.06.20186620
1

Страшен скандал с бившият вратар на Лудогорец Милан Борян е покриван в Сърбия! Канадският национал, който премина от Разград в Цървена звезда, е бил пребит от фенове на тима в заведение по време на празненствата за титлата. Борян е бил сериозно почерпен като всички от компанията си, когато един от приятелите му е влязъл в спор с фен, който също е бил пиян. Вратарят опитал да предотврати разправията, но вместо това е бил жестоко пребит, пише Pressserbia.com. Изданието единствено разкрива за инцидента, тъй като големите медии в страната са обвързани с управляващата партия, която пък спонсорира Цървена звезда, разкриват местни независими журналисти.

Вследствие на скандала и побоя Милан Борян е поискал да напусне клуба. След дълги разговори и много увещаване от страна на ръководството канадецът е взел решение да остане. Всичко е потулено и за обществеността в Сърбия останало впечатлението, че вратарят просто e искал да бъде трансфериран в друг клуб.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ