Само в 7DniFutbol.bg

Подписал предварителен договор преметна Берое? Томаш пълни отбора с чужденци

7 Dni Futbol31.05.201811600
Левски - Берое, Александър Томаш

Трансферното лято на Берое може да вземе рязък обрат. Треньорското ръководство на заралии бе набелязало няколко български играчи, както и три попълнения от Португалия. От чужденците трансферът на нападателя Рикардо Гомеш изглежда пропадна, а най-изненадващо и Иван Минчев е преметнал “зелените”. Според последните информации от Града на липите, националът, за когото се смяташе, че е подписал предварителен договор, се е отметнал от уговорката и ще продължи кариерата си в чужбина. Босът на Славия Венци Стефанов вече обяви, че е разочарован от отношението на Минчев към “белите”, с които вдигна Купата на България, а явно играчът е подходил некоректно и към Берое заради желанието си да опита късмета си зад граница.

От Берое вече са влезли в контакт с друг атакуващ халф от Първа лига, но за неговия подпис ще трябва да се преборят с още два родни тима. 

Иначе старши треньорът Александър Томаш продължава работата си по селекцията, като окото му са хванали солиден брой чужденци, от които той ще трябва да избере най-подходящите, с които Берое да атакува участие в Европа през новия сезон.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ