Само в 7DniFutbol.bg

Участник в групите на ШЛ бие шута на екс-национал?

7 Dni Futbol31.05.20183280
венци василев живко миланов рангелов национали

Бившият национал на България Живко Миланов може да търси нов клуб през лятото. Според медиите в Кипър, ръководството на настоящия му клуб АПОЕЛ Никозия обмисля да се раздели с него. 

Причините за подобно намерение на кипърците са комплексни. Първата от тях е, че десният бранител се завръща след тежка травма, заради която не е играл от миналата година насам. 

Втората е, че вече е на 34 години и навлиза в последния сезон от контракта си, който е до 30 юни 2019 г. И третата е, че на неговия пост наставникът Бруно Балтазар смята да налага Емилио Нсуе, който беше привлечен през зимата именно с цел да замести Миланов и се справи много добре. 

Ако наистина предприемат ход да се разделят с Миланов, от АПОЕЛ ще трябва да му платят компенсация, защото той е обвързан за още година. Българинът отиде в Никозия преди две години и половина и спечели три шампионски титли на Кипър.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ