Само в 7DniFutbol.bg

Холивудският фен на “сините”: Цяла седмица навсякъде чувах “Само Левски”

7 Dni Futbol28.05.20181970
1

Холивудският актьор Джерард Бътлър заяви, че си е прекарал страхотно на мач на Левски. Както е из­вестно, шотландецът гледа от ложите полуфинала реванш за Купата на Бълга­рия срещу ЦСКА (2:2). Той бе в компанията на собстве­ника на Левски Спас Русев, а след това поздрави сините за класирането за финала в съблекалнята.

“Беше чудес­но преживяване. Запознах­ме се с прекрасно семей­ство една вечер в ресто­рант, а те бяха приятели със собственика на Левски и в един момент вече разго­варях с жената на боса, която каза: “Елате на мача утре”. Ние снимахме съща­та вечер, когато свърших­ме, решихме, че е прекале­но късно, имаше 30 минути до края на мача. Колата ни остави и тичахме до ста­диона, за да можем да хва­нем част от срещата. Ус­пяхме за последните 25 минути. Атмосферата беше… Те са зверове… Но изглежда­ше забавно за мен. Аз съм от Глазгоу, ние имаме Селтик и Рейнджърс – и те са луди, но това толкова се връзва с атмосферата на играта. След това в края на мача собственикът ми каза: “Ела долу да поздра­виш отбора”, а това вина­ги е малко странно. Поняко­га трябва да поздравиш футболистите, след като са загубили мача и не им е до това. Но тези момчета бяха елиминирали против­ника и когато влязох при тях, те започнаха да ска­чат и пеят. Аз бях в средата и също виках “Само Лев­ски, само Левски”. Седмица след това, където и да хо­дех, след себе си чувах “Са­мо Левски”, каза Бътлър в интервю за bTV.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ