Само в 7DniFutbol.bg

Шефовете на ЦСКА преговарят с помощник на Белчев! Той чака да му предложат…

7 Dni Futbol28.05.201810990
ЦСКА Царско Село (20) белчев

Бразилецът Даниел Моралес все още е част от ЦСКА. Той беше помощник на Стамен Белчев през целия престой на хасковлията начело на тима. След напускането на Белчев на 1 май обаче Моралес остана без пост в клуба. Южноамериканецът все още е в неведение за бъдещето си на “Армията”, като говори по този въпрос пред “Тема Спорт”.

“Имам договор с ЦСКА и никой не ми е казал, че напускам, нито пък че оставам. Очаквам през новата седмица да проведем разговор с ръководството и да изясним какво ще правим оттук насетне. Просто искам да имам яснота, за да си правя планове. Разбира се, бих се радвал да остана в клуба, но под каква форма – не знам”, каза Моралес. Не е изключено бразилецът да бъде назначен за треньор в школата. Той има опит в работата с подрастващи. Моралес говори и за това какво се случва с Каранга. Той беше преводач на звездата и се грижеше за неговия комфорт, но сега ситуацията е по-различна:

“Фернандо е в Бразилия, но аз нямам контакт с него. Доколкото знам, той вече говори директно с ръководството на ЦСКА. Нямам представа кога ще се присъедини към отбора”, заяви Моралес.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ