Само в 7DniFutbol.bg

Стойчо Стоилов преговаря с нападател – ето най-малко колко нови ще привлече ЦСКА

7 Dni Futbol28.05.20189560
2 Лудогорец-ЦСКА

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е прекарал около две седмици в Западна Европа. Той е бил на мисия там, като една от държавите, които е посетил, е Франция. Там Стоилов се е срещнал с млад африкански нападател от Лига 2, когото е наблюдавал в хода на шампионата. Стойчо е обсъдил с въпросния играч евентуалното му привличане.

Стоилов е наблюдавал и други футболисти, сред които защитници и халфове. За него това е била поредна мисия в Западна Европа, като е бил не само във Франция, но и в Белгия. Именно Стоилов движи основно лятната селекция. Той се е прибрал в България в края на изминалата седмица.

ЦСКА ще привлече поне 5- има нови, като на практика се търсят футболисти за всички линии. Очаква се и официалното решение кои няма да останат в отбора. Много е вероятно да се стигне до раздяла с Лое, Алберг, Укра и Бланко, а вероятно ще има и други напускащи.

Вчера у нас кацна и спортният директор на ЦСКА Пламен Марков, който също като Стойчо Стоилов е бил във Франция. Марков обаче не е бил там по въпроси, свързани със селекцията, а е посетил голямата си дъщеря Ивелина.

“Teма спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ