Само в 7DniFutbol.bg

Най-накрая добри новини за национал! Владо Стоянов започва подготовка

7 Dni Futbol27.05.20182490
Национален отбор, тренировка, Васил Левски, ВладоСтоянов

Футболист номер 1 на България за 2014 г. – Владислав Стоянов ще бъде част от групата на Лудогорец за началото на лятната подготовка, която ще се проведе в Смолян.

Както е известно, стражът скъса пателарно сухожилие на левия крак преди 14 месеца – по време на подготовката на националния тим за квалификацията с Холандия. След това той претърпя няколко хирургически интервенции, като причината за това бяха последвалите усложнения. Първоначално се предполагаше, че Стоянов ще се върне на терена след най-много 10 месеца, но ето, че срокът се удължи.

Както призна и самият перничанин – щастлив е, че отново може да ходи, тъй като в един момент дори е имало вариант кракът му да бъде ампутиран. Това, че Владо попада в групата за лагера в Смолян е показателно, че той се приближава към своето завръщане на терена. То обаче няма да стане до септември или дори до октомври.

По време на първата част от лятната подготовка Стоянов ще продължава процедурите по своето възстановяване, но вече ще бъде заедно със съотборниците си в лагерна обстановка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ