Само в 7DniFutbol.bg

Грозотия като за последно! Шефски син отряза по безобразен начин главата на Бистришките тигри срещу Локо (София)

7 Dni Futbol25.05.201813190
_49T1861

Сезонът в Първа и Втора лига е почти към края си. Като за последно обаче отново най-обсъждан ще реферът на двубоя Витоша (Бистрица) – Локомотив (София). Съдията Никола Попов и помощниците му само за 45 минути допуснаха три фрапантни грешки, които могат да се окажат решаващи за крайния изход на резултата.

Още в 4-ата минута Илия Димитров даде аванс на “железничарите”, след като се разписа с глава. На повторенията обаче ясно се вижда, че нападателят беше на сантиметри зад защитата при подаването на Николай Цветков.

В средата на полувремето пък халфът на Локомотив (София) Иво Иванов само за 120 секунди можеше да получи два жълти картона, но изгонването му бе спестено. Футболистът на железничарите първо се опита да изпроси червен картон на противников футболист, но вместо това бе декориран в жълто. Само няколко секунди след това Иво Иванов явно провокира Гьонов като го ритна без топка, но Никола Попов си затвори очите и даде жълт картон на играча на Витоша.

И за финал в 40-ата минута съдийската бригада тотално отряза главите на Тигрите от Бистрица. Долапчиев свали с глава към нахлуващия Михаил Петров, играчът на Витоша чукна топката, а Александър Бранеков в отчаяния си опит да избие топката изрита съперниковия играчи. Никола Попов обаче пак си затвори очите, а тепърва остават още 45 минути. По ирония на съдбата бащата на Никола Попов е един от големите шефове във футболната централа Антон Попов дълго време беше директор на направление Първенства и турнири.

Именно Антон Попов минава за един от най-доверените хора на Борислав Михайлов и нееднократно Попов-младши бе лансиран по тази линия.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ