Само в 7DniFutbol.bg

Сензация на “Армията”! Люпко Петрович намери нов треньор за ЦСКА, назначават го до часове!

7 Dni Futbol21.05.201827180
1

Треньорският възел на “Армията” ще се разплете до часове. Новото име, което влиза в списъка с потенциални наставници на ЦСКА, е Ненад Лалатович. 40-годишният сърбин е бил на среща с ръководството на клуба през миналата седмица. Лалатович е препоръка на Люпко Петрович, който е много близък със силните хора в ЦСКА. Той се е изказал ласкаво за Лалатович, като младият наставник е смятан за един от най- перспективните треньори в Сърбия. Петрович е следял от дълго време развитието на Ла- латович и има отлични наблюдения върху потенциала му.

За последно 40-годишният специалист е водил елитния Чукарички, но договорът му е прекратен по взаимно съгласие на 16 май (сряда). В сръбските медии се пише, че Лалатович е опция и за Раднички Ниш. Но ако трябва да избира между този клуб и ЦСКА, едва ли има съмнение чия оферта ще предпочете. На този етап той е най-актуалното име, което се коментира за треньорския пост на “Армията”, и развръзката по горещата тема в Борисовата градина наближава.

Според запознати именно Лалатович е фаворит за ЦСКА към този момент. Само ако нещата с него не се получат, ще се пристъпи към назначението на българин. Любо Пенев замина за Валенсия, след като миналата седмица имаше разговори с червените. Що се отнася до Стойчо Младенов – той продължава работата си в Ка- захстан, отборът му е във въз- ход и на този етап ангажира- нето му е много малко вероят- но. Македонецът Чедомир Яневски също не изглежда близо до “Армията”. Красимир Балъков обаче има големи шансове да започне работа в ЦСКА. Вариант е той да стане главен мениджър на клуба от новия сезон. Бил е обсъждан и за треньорския пост, но на този етап е по-вероятно функциите му в Борисовата градина да са други. Най-актуалната конфигурация е Лалатович да бъде треньор, а Балъков – главен мениджър.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ